宠物狗-宠物猫-pet86宠物网

楼主: 贝利

新春祝福语开始征集了啊

Best wishes for a wonderful new year.献上最诚挚的祝福,祝您新年恰愉快。
May joy and health be with you always.祝您永远健康快乐。
May happiness follow you wherever you go!愿您幸福快乐,直到永远永远。
Wishing you and yours a happy happy new year.万事如意,合家平安。
Wishing you a sparkling New Year and bright happy New Year! May the season bring much pleasure to you.

愿你的新年光彩夺目,愿你的新年灿烂辉煌!佳节快乐!
New Year comes but once a year. But when it comes it brings good cheer.新年一年只有一次,但每次来临都带来喜悦。
Peace and love for you at New Year from all your students.祝老师新年充满平安和爱。
Best wishes for you and your family.祝福您及您的家人。
For you and your family, boss, during this holiday season!值此佳节,老板,献给您及您的家人。
there’s no place like home for the holidays.在这佳节里,没有比家更好的地方了。
ishing you a sparkling New Year and bright happy New Year! May the season bring much pleasure to you.愿你的新年光彩夺目,愿你的新年灿烂辉煌!佳节快乐!
新年谁最红?速度赶超刘翔,挺拔有如姚明,英俊盖过田亮,富裕抗衡武兹,女友靓过晶晶.还有谁,就是看回贴的你呀!
今年过节不收礼,其实给点也可以。十块八块不嫌弃,十万八万过得去.你要真是没的送,短信一条也可以。新年快乐!
老婆:爱你!新年好!感谢你又一年辛勤的操劳!祝你新年工作顺利!身体健康!继续辛勤操劳!谢谢!:)
新年到了,事儿多了吧?招待客人别累着,狼吞虎咽别撑着,啤的白的别掺着,孩子别忘照顾着,最后我的惦念常带着。